http://www.pet-fashion.ro
Follow Us On Twitter Follow Us On Facebook
Bookmark and Share

Cum cumpar

B&B Pet-Fashion srl este producator de vestimentatie si accesorii pt animale de companie.

Prezentul site este un site de prezentare.

Daca doriti sa achizitionati produsele noastre si sinteti persoana juridica,va rugam sa ne contactati telefonic 0721688875 sau prin e-mail bbservicesrl@yahoo.com pntru a vedea oferta noastra si a stabili detaliile colaborarii.

Daca sinteti persoana fizica si doriti achizitionarea unui produs,atunci puteti apela la unul din partenerii nostri ce desfasoara activitati de comert cu amanuntul.

O prorunere este:Animax

De la câini și pisici până la rozătoare și păsări, toate animăluțele de companie găsesc în pet shop-ul Animax si pe www.animax.ro ceva pe gustul lor. Fie că e vorba de o hăinuță nouă sau de un culcuș confortabil, specialiștii din magazinul Animax îți vor recomanda produsele potrivite pentru prietenul tău necuvântător! Dacă ai nevoie de un sfat pentru animăluțul tău de companie sau de consiliere privind achiziționarea produselor potrivite, specialiștii Animax te așteaptă în magazin, gata să-ți ofere toate informațiile și recomandările pe care le cauți.

Crezi că i-ar prinde bine un accesoriu nou? Orice cățel își poate alege accesoriile preferate din sutele de modele disponibile în magazinul Animax! Pe lângă hăinuțe, animăluțele pot alege și un culcuș nou, o saltea mai mare sau chiar un costum haios!

Dar cum te asiguri că îi va plăcea ce-i cumperi? Simplu, vino cu el sau cu ea la cumpărături! În magazinele Animax accesul cu animale de companie este permis, chiar recomandat! În plus, sigur îi va plăcea atmosfera! Atâtea jucării, atâta mâncare, un vis devenit realitate!

Te așteptăm în magazin alături de animăluțul tău! Pe data viitoare!

 Site Aminax https://animax.ro

Cum cumpar

Cum cumpar - logo